Refractometers

Onze refractometers meten opgeloste stoffen (oplosbare vaste stoffen) met behulp van de "kritische hoek" techniek (een interface meting van de brekingsindex). Deze meettechniek is niet gevoelig voor zwevende stoffen, troebelheid, ingesloten lucht, viscositeit, kleur, doorzichtigheid, opaciteit of debiet en de output meetwaarden worden automatisch gecorrigeerd voor variaties in de proces temperatuur. De elektronische schakeling omvat een signaaluitgang zowel in frequentie als in duur instelbaar, automatisch wassen van de saffier detectievenster wanneer nodig. De meting wordt in de meeste praktische voorwaarden voor die bepaalde toepassing ingesteld. De meest voorkomende uitlezing units zijn Solids, Brix, Refractive Index en TTA.

 Model E-NET Process Refractometer
EtherNet based Refractometer

Model 614 Process Refractometer
Fully Computerized Refractometer
  
Model 725 Process Refractometer
Ultimate, Simple Refractometer
   
Model 1022 Automatic Black Liquor
Divert System
 

Categorie

Model 1022

Model 1022

Met scherpe focus op de functionele betrouwbaarheid toont LSC opnieuw haar voortdurende leiderschap met het uitzetten van de Model 1022 Automatic Liquor Doorschakelen System. 

Model 725

Model 725

De LSC Model 725 Process Control Refractometer is een tweedelig optische/elektronische meetinstrument.
 

Model 614

Model 614

De Model 614 Process Refractometer werd voor het eerst geïntroduceerd in het najaar 1998. Sinds de eerste invoering zijn er een aantal extra functies toegevoegd.
 

Ankersmid Process          info@ankersmid-process.nl,  (31)-0548-59 59 69