Marimex

MARIMEX Industries GmbH & Co. KG is een specialist in het meten van proces viscositeit. Ons hooggekwalificeerd team brengt al zijn jarenlange ervaring te dragen in de ontwikkeling en productie van sensoren en transmitters. Het resultaat is een modulair systeem onder het Microscope" merk, dat met succes wordt gebruikt in alle industrietakken.
MARIMEX heeft een uitstekend wereldwijd netwerk en neemt deel aan de internationale universiteiten en instituten in het uitvoeren van onderzoek en ontwikkeling van projecten in nieuwe toepassingen.
MARIMEX levert via exclusieve plaatselijke vertegenwoordigers in vele landen over de hele wereld. Op het Amerikaanse continent, wordt customer support geleverd via onze joint venture MARIMEX Amerika.

Marimex Industries GmbH werd opgericht in 1996. In eerste instantie lag de focus op marketing van proces viscosimeters vervaardigd door de in VS gevestigde Nametre Company. Optische en akoestische instrumenten werdem een aanvulling op de portefeuille.  In 2002, begon Marimex met de productie van haar eigen inline viscositeitsmeters en vestigde het merk "ViscoScope". Als professionele partner zijn wij in staat om viscositeitsmeters gebaseerd op het principe van de torsie-oscillatie toe te passen in de meest uiteenlopende processen. Onze medewerkers in Bottrop, Duitsland, werken nauw samen met klanten op een één-op-één basis en bieden het hoogste niveaus van flexibiliteit.

Het zijn juist deze hoog gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers die onze klanten in het hart van onze filosofie zetten. Onze slanke, efficiënte structuur en een vriendelijke werksfeer bevorderen de teamgeest.

Ankersmid Process          info@ankersmid-process.nl,  (31)-0548-59 59 69