Mercury Monitoring System


Mercury Monitoring System voor Chloor fabrieken en andere kwik gebruikende voorzieningen
Meten kwikdamp op meerdere meetpunten
 
Kenmerken
  • 2-16 meetpunten 
  • Concentraties 1 ... 2000 ug / m3 ; Hg 
  • Permanente zuivering van de bemonstering lijnen als het niet in de meetgegevens staat 
  • Volledig PC gestuurd 
  • MMS -WIN Software voor PC Industriële kwaliteit ontwerp 
  • Verwarmde multiplexor kleppen 
  • Werkt goed met bemonsteringsleidingen maximaal 100 meter 
Nieuw: Automatische kalibratie Module als  optie

Toepassingen
De MMS wordt gebruikt voor de automatische bewaking van kwik concentratie in de kamers, zoals cel kamers van chloor alkali installaties, laboratoria, recyclingbedrijven, gasindustrie, etc.

Werkingsprincipe
Een sample wordt continu naar beneden getrokken door een krachtige sample bypass pomp. Het te meten sample wordt automatisch overgeschakeld naar de fotometer door een multiplexor klepeenheid en getrokken in de meet cel van een membraanpomp.
MMS-WIN Software
Het systeem omvat software voor operationele controles , data acquisitie, visualisatie, interpretatie en opslag. Tijdens het draaien van de software bewaakt het  permanent de status van de analysator en geeft alarm op storing. Volgende parameters kunnen door de gebruiker worden ingesteld: de meetduur, alarmniveaus per kanaal, dead time na het overschakelen naar het volgende kanaal. Op elk moment van de systeem cyclus kan worden onderbroken en de analyse worden gewijd aan een geselecteerd sample punt. Het is ook mogelijk een monsterstroom van de analyse uit te sluiten. Dagelijkse , wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse rapporten worden afgedrukt en gearchiveerd (Excel-formaat ) 

Calibrating a 16 point MMS in a cellroom (chlorine plant, Italy) Controlroom with analyser-multiplexer unit and PC (isotope production plant, France)
As a leading supplier of high precision analytical equipment, we strive at all times to offer top quality solutions. Our products are manufactured according to the ISO 9001 quality regulations.
Ankersmid Process          info@ankersmid-process.nl,  (31)-0548-59 59 69