Model 614

De Model 614 Process Refractometer werd voor het eerst geïntroduceerd in het najaar 1998. Sinds de eerste invoering zijn er een aantal extra functies toegevoegd.

  • Extended probe sensing kop. Specifiek ontworpen om de unieke kenmerken te meten van de suikerindustrie. Deze uitgebreide sondes kunnen nauwkeurige metingen van “seedpoints” aan geven in de suiker pan omgeving. De toevoegings hoeveelheid kan worden gespecificeerd door de klant.

  • Remote Display & Control Box. Deze optionele eenheid wordt gekoppeld aan de M-614 industriële seriële communicatie (RS485). Het biedt externe indicatie van de weergegeven uitlezing evenals de temperatuur, de datum en tijd. Schakelaars of contacten kunnen worden gebruikt voor kalibratie profielen en veranderen voor verschillende producten.

  • Dual Sensor vermogen. De M-614 heeft nu de mogelijkheid om twee metingen op het zelfde moment uit te voeren. Elke meting kan totaal verschillende kalibraties en totaal andere sensinghead  ontwerpen. Elke sensinghead kan tot op 500 meter afstand staan. Dit reduceert de kosten van elk meetpunt!


Ankersmid Process          info@ankersmid-process.nl,  (31)-0548-59 59 69