NEO Monitors AS

NEO-monitoren is een van de toonaangevende leveranciers van gas en stof analyzers gebaseerd op instelbare diodelaser (TDL) technologie. Onze instrumenten zijn de beste keuze voor een breed scala aan toepassingen binnen proces- en emissiemetingen.

NEO Monitors werd opgericht in 2003 en is een dochteronderneming van Norsk Elektro Optikk AS (NEO), die sinds eind jaren '80 actief is op het gebied van op laser gebaseerde gas analyse. NEO Monitors zet zich in voor de gasanalysatoren en stof monitors ontwikkeld door NEO op de markt en bieden service en ondersteuning aan onze klanten en distributeurs wereldwijd. Wij zijn een grondlegger van op laser gebaseerde gasanalysemethode en vandaag de dag een van de grootste commerciële leverancier van TDL gasanalysatoren met succesvolle installaties in meer dan 40 landen.

Onze eigenaar Norsk Elektro Optikk is een van de belangrijkste Noorse onderzoek bedrijven op het gebied van elektro optica. NEO is consequent betrokken bij onderzoeksprojecten met industriële partners of onderzoeksinstituten, streven naar verdere verbetering van onze monitoren en nieuwe oplossingen voor de gasmetingen.

Onze missie is:

 

Om onze technologische voorsprong op het gebied van laser gebaseerde gas en stof monitors te behouden en de wereldwijd toonaangevende leverancier te blijven.

Ankersmid Process          info@ankersmid-process.nl,  (31)-0548-59 59 69