Draagbare Analyse Systemen

APP150 Gas bemonsteringssonde

De APP draagbare gas bemonsteringssonde is speciaal ontworpen voor draagbare toepassingen waar eenvoudige bediening, veilige en betrouwbare werking en eenvoudig onderhoud nodig is. Het lage gewicht en het innovatieve ontwerp garandeert een perfecte werking in een breed scala voor de korte- en middellange termijn mobiele metingen.
De sonde wordt verwarmd tot 180 ° C om de monstertemperatuur van de gassen boven het zuurdauwpunt te houden. Een keramisch filterelement van 150 mm is geïntegreerd, geschikt voor de meeste toepassingen tot 1 gram stof per kubieke meter emissies. Dankzij het ontwerp, kan het filter worden vervangen of gecontroleerd zonder demontage van de sonde. Voor toepassingen waarbij de stofbelasting 10 g / m³ bereikt, kan een terugslag optie worden gemonteerd. Kalibratie gas kan direct worden geïnjecteerd in de sonde volgens emissienormeringen, waarbij testgas aangeboden dient te worden via het filter element van de sonde.

APS draagbare gas samplingsysteem. De draagbare gas bemonsteringssonde APP is een perfecte aanvulling voor de draagbare gas-conditioneringssysteem serie APS. Beide apparaten kunnen eenvoudig worden gekoppeld zeker in combinatie met de verwarmde leiding AHL lijn 205. Zijn innovatieve snelsluiting systeem zorgt voor efficiënte, snelle en betrouwbare werking. Geschikte bemonsteringssonde buizen zijn verkrijgbaar in verwarmde en onverwarmde versies, afhankelijk van het niveau van vocht en rookgastemperatuur.


De ABYSS Syngas ASG infrarode analysator kan worden gebruikt voor continue emissiecontrole of onlineproces detectie van maximaal 6 gassen tegelijkertijd. De ASG maakt gebruik van een combinatie van twee bewezen technologieën: single source methode Niet-dispersieve infrarood (NDIR) voor CO, CO2, CH4, CnHm en elektrochemische sensoren (ECD) voor H2 en O2. Het instrument is ondergebracht in een robuuste en compacte behuizing en biedt een grote verscheidenheid aan functies zoals on-board BTU berekening en een ingebouwde pomp voor monstername, kalibratie kleppen en printer. De typische toepassingen zijn steenkool of biomassa vergassing of pyrolyse, synthesegas, off gas uit staal en ijzer maakproces zoals hoogoven, cokesfabriek, converter, directe ijzer smelten reductie, endo en exo gasgeneratoren voor de thermische behandeling ...
Ankersmid Process          info@ankersmid-process.nl,  (31)-0548-59 59 69