Protea FTIR Technology

Proteas aanbod van gas analyse vertegenwoordigt het hoogste niveau op het gebied van prestatie en nauwkeurigheid in de industrie en onderzoeks gasmetingen. Met Proteas expertise op spectroscopische analysemethoden, kunnen we op vrijwel op elk te meten gas een analyzer aanbieden, in welke achtergrond ook.

Protea was het eerste bedrijf in het Verenigd Koninkrijk dat gebruik maakt van Fourier Transform Infrared (FTIR) gasanalysatoren voor mobiele schoorsteenemissies. We hebben een UKAS-geaccrediteerde ISO 17025-testlab naast de instrumentatie- en productieafdeling. Dit heeft Protea in staat gesteld om onze instrumenten te ontwikkelen met een goed begrip van de behoeften van onze eindgebruikers en klanten.


Protea heeft haar assortiment FTIR gas analysers uitgebreid,zoals de invoering van de atmosFIR productlijn, waardoor een meer mobiel, veelzijdige en aanpasbaar platform onstond voor gasmetingen voor de uitstoot, proces en onderzoekstoepassingen. We hebben onlangs de Solus TDL analyzer uitgebracht om kosteneffectieve meting van slechts NH3 of HCl gas te leveren. De herziene Promass Quadrupole Mass Spectrometer kan nu bijna elk gas meten, met een groot dynamisch bereik en zeer snelle responstijden.

Alle analysers Protea's worden gefabriceerd, getest en gekalibreerd in onze kantoren in het Verenigd Koninkrijk.

Ankersmid Process          info@ankersmid-process.nl,  (31)-0548-59 59 69