Thermo Scientific

Thermo Fisher Scientific Inc. (NYSE: TMO) is de wereldleider in het uitvoeren en bedrijven van de wetenschap voor onze klanten, om de wereld gezonder, schoner en veiliger te maken.

Met een jaarlijkse omzet van $ 10 miljard, hebben we meer dan 30.000 medewerkers en bedienen meer dan 350.000 klanten binnen de farmaceutische en biotechnologische bedrijven, ziekenhuizen en klinische diagnostische laboratoria, universiteiten, onderzoeksinstellingen en overheidsinstanties, alsook proces controle-instellingen van het milieu en industrie. In dienst van klanten door middel van twee vooraanstaande merken, Thermo Scientific en Fisher Scientific, helpen wij met het oplossen van analytische uitdagingen van routinematig testen tot complex onderzoek en ontdekking.

Thermo Scientific biedt klanten een volledige pakket van high-end analytische instrumenten, alsmede laboratorium apparatuur, software, diensten, verbruiksgoederen en reagentia aan geïntegreerde laboratorium om workflow-oplossingen mogelijk te maken.

Fisher Scientific biedt een complete portfolio van laboratoriumapparatuur, chemicaliën, leveringen en diensten welke worden gebruikt in de gezondheidszorg, wetenschappelijk onderzoek, veiligheid en onderwijs.

 

Ankersmid Process          info@ankersmid-process.nl,  (31)-0548-59 59 69