atmosFIR

atmosFIR is de opvolger van Protea’s vorige emissiemonitoring FTIR systeem, alle functies die gebruikers waardevol vonden in het bereiken van hun meetresultaten blijven behouden. Het nieuwe atmosFIR platform komt met een verhoogde draagbaarheid, lagere eigendomskosten en hogere meetprestaties.

atmosFIR kan worden beschouwd als een eenvoudige multi-gas analyzer voor verbrandingsgas metingen; voor sommige gebruikers zal dit genoeg zijn. Echter, voor de ervaren gebruiker biedt de atmosFIR alle voordelen van FTIR met honderden gasmetingen, meerdere analytische ranges, diepgaande chemometrische resultaat diagnoses en toegewijde on-board sampling systeem.

Met Protea’s in-house chemometrie applicatie en meer dan 15 jaar geschiedenis van emissiemonitoring projecten biedt atmosFIR de gebruiker het complete pakket voor hun behoefte aan toezicht. Met lange levensduur VCSEL verwijzing laserdiode, uniek cel ontwerp en luchtgekoelde DTGS detector met 24-bit ADC is atmosFIR een verandering in de prijs en service levensduur van FTIR emissie gas analyse.
Ankersmid Process          info@ankersmid-process.nl,  (31)-0548-59 59 69